Beliggenhet

5 gode grunner til å velge Bryggelia

Bryggelia ligger i hjertet av Vågsbygd. Her kan du oppleve naturen, treningsaktiviteter og shoppingmuligheter – alt i kort avstand fra en splitter ny leilighet. Det finnes mange gode grunner til å velge Bryggelia, og her får du fem av dem.

Kjosdalen – bare en kort spasértur fra Bryggelia.

Du kjenner den herlige friske luften og hører fuglene kvitre fornøyd rundt deg. Kjosdalen byr på et fantastisk grøntområde med korte stier for den lette spaserturen eller lengre løyper for deg som vil legge ut på langtur. Om vinteren kjøres det opp skiløyper når snøen har lagt seg. Kjosdalen ligger omtrent 1,3 km fra Bryggelia.

 

Auglandsbukta med egen småbåthavn - mulig å søke om båtplass. 

Lite slår gleden ved å legge ut på en formiddagstur i båten når solen skinner og temperaturen kryper oppover gradestokken. I Bryggelia bor du bare et steinkast unna Auglandsbukta kommunale småbåthavn hvor du kan søke om egen båtplass. Om du ønsker offentlig transport ut til naturperlen Bragdøya, frakter Bragdøya kystlag deg hele året. Auglandsbukta småbåthavn ligger ca 100 meter fra Bryggelia.

 

Alt på ett sted – Amfi Vågsbygd

Hos Amfi Vågsbygd finner du Geheb Conditori, Eurosko, Apotek 1, Tango Frisør, Dressmann, Dyrego, Burger King, Rema 1000 og Vinmonopolet for å nevne noen. Kjøpesenteret har 400 parkeringsplasser og over 40 butikker slik at du kan boltre deg i gode, kortreiste handleopplevelser. Amfi Vågsbygd ligger en drøy kilometer fra Bryggelia, med sykkelsti hele veien.

Bilde hentet fra Amfi senter

 

Idrettsmiljø for alle aldre

Om du er glad i fysisk aktivitet, bugner det av utvalg rundt Bryggelia. IK Våg har i mange år spredt treningsglede til de fleste aldersgrupper, og hos SatsElixia tilbyr de blant annet seniortrening. Bare Trening holder til på Lumber og på Spring Vågsbygd/CrossFit Radix på Augland. Her kan du bli med på gruppetreninger og Crossfit, og om du syntes det er stas med høye svev er kanskje Skyline Trampolinepark noe for deg (eller barnebarna).

Du finner alt innenfor en radius på knappe 2 kilometer.

 

Splitter nye leiligheter

I Bryggelia får du fordelene med en flunkende ny leilighet. For det første betaler du en fastsatt pris, så slipper du nervepirrende budrunder. Du har inntil fem års reklamasjonsrett, og utvendig vedlikehold kan du vente med i mange år. I tillegg er alt nytt så trenger du ikke pusse oss heller! Du kan rett og slett nyte den nye leiligheten, og det forlokkende nærmiljøet rundt deg.

Se de ledige leilighetene her.

 

Bryggelia ligger på Jaktodden -  i hjertet av bydelen Vågsbygd, vest for Kristiansand sentrum. Her får du i pose og sekk; sjø og flotte friområder i umiddelbar nærhet i tillegg til kultur, shopping og helsetilbud. Auglandsbukta har en kommunal båthavn hvor det er mulig å kjøpe båtplass, og har du ikke båt kan du ta badebåten fra Augland til Bragdøya i sommermånedene. Et par minutters gange fra leiligheten ligger en vakker  park som møysommelig har blitt opparbeidet gjennom mange år. Hagen med blomster, prydbusker og trær er åpen for alle, og er på hele seks mål. Også friområdet Storenes befinner seg en kort spasértur fra Bryggelia, og er en perle med sandstrand og mange flotte badeplasser.

Bryggelia ligger i god avstand fra eksisterende bygg, og første etasje er opphøyet for å skjerme mot innsyn fra veien.

Trebrygge på Jaktodden
På Storenes er det fine turstier
Du kan sykle til det meste